Positive intelligence

Vergroot je mentale fitheid om uitdagende omstandigheden beter aan te kunnen en doelen sneller te behalen door middel van een positieve intelligentie training.

Wanneer je fysiek fit bent, loop je moeiteloos een heuvel op. Wanneer je mentaal fit bent, kun je zwaardere omstandigheden en uitdagingen in je werk en leven beter aan. Je ervaart meer rust, focus en positiviteit in jezelf en in relaties. Je zit beter in je vel en boekt grotere resultaten, ook wanneer de omstandigheden lastiger zijn.

Een prachtig en waardevol 6-weeks programma via de PQ-APP (Engelstalig). Plus één op één coaching. Het programma is gebaseerd op de laatste inzichten in neurowetenschappen, positieve psychologie, cognitieve psychologie en toegepaste psychologie.

Herken je dit?

 

  • Voel je je overweldigd door stress en drukte van het dagelijks leven?
  • Heb je last van negatieve gedachten en twijfel?
  • Merk je dat je moeite hebt om je te concentreren en gefocust te blijven?
  • Saboteer je soms onbewust je eigen kansen op succes?
  • Zie je uitdagingen vaak als obstakels in plaats van kansen voor groei?
  • Voel je dat je onbenut potentieel hebt en wil je effectiever worden in het benutten ervan?

Als één of meerdere van deze punten van toepassing zijn, dan is het Positive Intelligence programma iets voor jou. Dit programma is ontworpen om je te helpen jouw mentale fitheid te vergroten, positieve denkwijzen te ontwikkelen en effectiever om te gaan met uitdagingen. Meld je vandaag aan en ontdek hoe je een positieve en veerkrachtige mindset kunt activeren die je helpt om jouw volledige potentieel te bereiken!

 

Wil jij?

 

Negatieve gedachten plaats laten maken voor (zelf)vertrouwen, focus en rust. Meer doen ipv denken. Dit kan. Jij kan dit. Met het Positive Intelligence programma voel jij je positiever en uitdagingen voelen meer als groeikansen.

Grijp de kans om, net als andere, inzicht te krijgen in je eigen saboterende gedachten en tools te krijgen hoe deze te transformeren. Het Positive Intelligence programma opent de deur naar meer empathie, positiviteit en veerkracht. Waar wacht je nog op? Ontdek hoe je jouw volledige potentieel kunt benutten.

Ik wil dit!

“Just remember, no one can take away from you what you’ve put in your mind.”

Edith Eger

Over mij

Mijn naam is Frédérique Groenen, nieuwsgierigheid naar mensen en wat ze beweegt zit er al van kinds af aan in. Ik krijg energie van werken met mensen. Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld in het coachen en begeleiden van mensen in diverse situaties. Ik heb werkervaring in de sociale sector met een kleine uitstap naar corporate werkomgeving.

1. Dagelijkse oefeningen

Via de PQ-app ontvang je meerdere keren per dag korte oefeningen,
die 2-3 minuten duren.

Totale tijd per dag 15 minuten,
6 weken lang. 

De PQ app stimuleert je om te blijven oefenen. Je kunt zien hoe goed je ‘batterij’ is opgeladen en hoever je gevorderd bent in het versterken van je mentale spier. Stimulerend!

2. Wekelijkse video

Wekelijks staat in het weekend een één uur durende video met achtergrondinformatie voor je klaar. De video is opgedeeld in meerdere fragmenten, zodat je gemakkelijk
het kijken kunt onderbreken of fragmenten terug kunt vinden.

3. Pakketten

Wil je een prijsopgaaf van hoeveel Positive Intelligence zou kosten?

Laat dan onderaan deze pagina je mailadres achter en ontvang de prijsopgaaf meteen in jouw inbox.

Dit zeggen anderen over het Positive Intelligence programma

Dit traject heeft mij heel erg geholpen. Het is intensief maar ontzettend leerzaam en ik weet dat ik hier de rest van m’n leven iets aan ga hebben. Zowel op werk en relationeel vlak brengt het veel rust en zorgt het ervoor dat je meer ‘in control’ bent. De sessies bij Frederique tijdens het traject (en de sessies daarvoor) hebben mij ook zo ontzettend geholpen. Frederique ik ben je heel dankbaar en kan je aan iedereen aanraden (wat ik ook al bij al m’n vriendinnen heb gedaan haha!).

Davine JanssenCabin attendant Transavia

Door deze training heb ik inzicht gekregen in mijn eigen saboterende gedachten. Doordat ik hier bewust van ben, kan ik hier iets aan veranderen. Ik heb meer overzicht en voel ik mij helderder in mijn hoofd. Ik merk dat ik opgewekter ben zowel privé als werk, ik ben rustiger en kan mij gedurende dag beter focussen. De training is goed te volgen, het voelt niet als moeten, omdat de stof direct toepasbaar is. Dit is een geweldig cadeau voor mijzelf. Ik raad het iedereen aan.

Gerjanne MosselAfdelingsmanager Leger des Heils

Positive Intelligence/Mental Fitness is een programma wat doet wat het belooft. Na 6 intensieve weken waarin je ongeveer een kwartier per dag (in stukjes) met Mental Fitness bezig bent merk ik echt verandering. Meer energie, minder problemen ervaren en als ze er zijn worden ze minder groot en ik kan er makkelijker overheen stappen. Het zorgt er ook voor dat je losser/lichter kan leven en daardoor komen er lijkt het als vanzelf allerlei kansen op je pad. Het lukt me nog niet helemaal om het overal op toe te passen, dus vandaar dat ik de verdieping ook ga doen. Ik ben heel benieuwd wat dat me oplevert.

Els van GeijnVirtual Assistant bij "De Competente Assistente"

Het Positive Intelligence programma heeft me veel gebracht. Inzichten m.b.t. mijn gedrag en redenen voor stress en bezorgdheid. Nieuwe manieren om daar beter mee om te gaan, zodat deze aanzienlijk afnamen. Dagelijkse gewoontes die mij nu nog steeds helpen. Ik kan het zeker aanraden.

Robert BoogaardCatalyst for social good

Het Positive Intelligence programma heeft me veel gebracht. Inzichten m.b.t. mijn gedrag en redenen voor stress en bezorgdheid. Nieuwe manieren om daar beter mee om te gaan, zodat deze aanzienlijk afnamen. Dagelijkse gewoontes die mij nu nog steeds helpen. Ik kan het zeker aanraden.

Anoniem

De cursus was voor mij heel waardevol en heb er veel aan gehad. Het geeft je inzichten in je denkwijze en handvatten om hier op een goede en positieve manier mee om te gaan. Het heeft mij sterker gemaakt en een beter zelfbeeld gegeven.
De cursus is in het engels wat niet mijn sterkste kant is maar ik heb het goed kunnen volgen . Daarnaast was de coaching van Frederique fantastisch. Zij weet door goed naar je te luisteren je met je eigen kracht de goede richting op te wijzen. Frederique is een warme persoonlijkheid en heeft veel passie voor haar vak wat je terug ziet in haar coaching.

AnitaAfdelingsmanager Leger des Heils

Wat is positieve intelligentie?

Positieve intelligentie verwijst naar het vermogen om effectief om te gaan met uitdagingen, negatieve gedachten en emoties, en het bevorderen van een positieve mindset en mentale veerkracht.

Hoe werkt de PQ-APP?

De PQ-APP is een platform dat je ondersteunt bij het trainen van je positieve intelligentie. Het biedt oefeningen, begeleiding en tools om je te helpen de vaardigheden die in het programma worden aangeleerd, te versterken.

Is dit programma wetenschappelijk onderbouwd?

Ja, het programma is gebaseerd op inzichten uit neurowetenschappen, positieve psychologie, cognitieve psychologie en toegepaste psychologie. Dit betekent dat het steunt op solide wetenschappelijke principes.

Is het programma geschikt voor iedereen?

Ja, het programma is bedoeld voor mensen die hun mentale fitheid willen verbeteren en beter willen omgaan met stress en uitdagingen, ongeacht hun achtergrond of leeftijd.

Hoeveel tijd en moeite is vereist?

Je zou je committeren aan het kijken van een video van 1 uur per week en dagelijks in totaal 15 minuten aan oefeningen, begeleid door de Positive Intelligence app die exclusief is ontworpen voor dit programma.

Dit klinkt misschien als veel tijd. In feite komt dit cumulatief neer op minder dan 2% van de tijd die je wakker bent. Bedenk dat jouw Saboteurs je veel meer dan 2% van je tijd, inspanning, energie en productiviteit kosten.

Hoe verschilt dit van het lezen van het boek?

Je zou nooit leren fietsen door er alleen een boek over te lezen.

 

Dit is het juiste programma voor jou als je

a) toegewijd bent om je prestaties en effectiviteit drastisch te verbeteren en tegelijkertijd stress te verminderen,

b) op zoek bent naar een op wetenschap gebaseerd en betrouwbaar systeem om het vol te houden, en

c) bereid bent om de initiële inspanning te leveren om jarenlange mentale gewoonten die je niet dienen, te veranderen.

Hoe kan ik me aanmelden voor het programma?

Je kunt je aanmelden voor het programma door het contactformulier in te vullen, of hieronder je mailadres achter te laten.

Hoeveel kost het programma?

Heb je interesse in het Engelstalige programma te volgen mét begeleiding in het Nederlands, dan kan je het contactformulier invullen, of hieronder je mailadres invullen. Dan krijg je vanzelf een prijsopgaaf in je inbox.