Mijn methoden

Co-Active Coaching

Co-active coaching heeft zijn basis in de positieve psychologie en is ontwikkeld door het internationaal gerenommeerde instituut CTI (Coaches Training Institute). Het Co-Active model staat bekend als het meest flexibele en bewezen model in de coaching wereld. De methodiek is op ieder onderwerp toepasbaar. Co-active coaching helpt om weer leiderschap te nemen over je eigen leven/situatie. Het is doelgericht en bevordert persoonlijke groei.

Positive Intelligence

Positieve Intelligentie is de verhouding tussen je positieve en je negatieve of saboterende gedachten. Saboterende gedachten hebben we allemaal: remmende gedachten en gevoelens die vaak sterker worden wanneer omstandigheden uitdagend zijn. Saboteurs veroorzaken stress, zoals angst, onzekerheid, frustratie, spijt, schaamte, schuld en ongelukkig voelen.

Wie je in essentie bent - je innerlijke wijsheid - kan soms flink verstopt zitten onder je saboterende gedachten. Innerlijke wijsheid geeft andere emoties als reactie op uitdagingen in het leven: nieuwsgierigheid, vertrouwen, empathie, creativiteit, kalmte en focus. Wanneer je leeft en handelt vanuit innerlijke wijsheid voel je je gelukkiger en presteer je beter.

In dit programma krijg je inzicht in jouw saboteurs, leer je ze herkennen en leer je ze ombuigen naar de kracht van je innerlijke wijsheid. Misschien klinkt het je wat zweverig in de oren, maar het programma is verre van dat. Het programma is gebaseerd op de laatste inzichten in neurowetenschappen, positieve psychologie en toegepaste psychologie.

Meer informatie

Mediation

Mediation helpt de angel uit een conflict te halen waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe duurzame oplossingen die voor beide partijen goed is. Een win-win situatie. Mediation technieken kunnen daarnaast inzicht geven in conflicten die je met jezelf hebt, denk bijvoorbeeld aan ziek zijn of baanverlies.