Mijn naam is Frédérique Groenen, geboren in 1990, vriendin, moeder en coach. Al vanaf jonge leeftijd ben ik geboeid en leergierig als het aankomt op persoonlijke ontwikkeling en alles wat daarmee samenhangt. 

Ik zie mezelf als open, empathisch, gepassioneerd, nieuwsgierig, rustig en enthousiast. 

Wat betreft mijn achtergrond:

Na mijn middelbare school en HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik werkervaring opgedaan in de sociale sector (begeleiding van pleegkinderen, hospice-ervaring en coördinator rouwverwerking). Ook heb ik een kleine uitstap gemaakt naar de fotografie en een meer corporate werkomgeving. Het sociale werkterrein bleef echter trekken.

In die sector heb ik geleerd dat we onze omstandigheden vaak niet zelf kunnen bepalen, maar dat we wel zelf kunnen beslissen hoe we ermee om willen gaan. Zelfs in moeilijke, verdrietige en machteloze situaties is het bijzonder om te zien wat er kan gebeuren als je je verbindt met je eigen waarden, kwaliteiten en kracht.

Naast één op één coaching heb ik ervaring in het trainen van groepen en het geven van workshops rondom persoonlijke ontwikkeling, rouw & verlies.

Mocht je meer informatie willen hebben of open staan voor persoonlijke coaching of samenwerking, gebruik dan onderstaande button om contact op te nemen. 

Neem contact op